Aanmelden

De komende maanden gaan we, net als voorgaande jaren, weer de diverse kapellenfestivals af op zoek naar leuke, enthousiaste, muzikale, carnavaleske kapellen voor de komende 49e editie van het Haone Boere Blaos Festijn in 2021. Zet de datum alvast in de agenda: zondag 31 januari 2021.

Je kunt je als kapel natuurlijk ook zelf aanmelden als mogelijke deelnemer. Of heb je een suggestie voor een geweldige kapel? Neem dan even contact met ons op, via onderstaande e-mail adres, met naam en contactgegevens van de contactpersoon van de kapel. En waar mogelijk met een link naar de website of het YouTube kanaal. Dan kunnen we alvast eens even kijken wat we kunnen verwachten. Want we zijn altijd heel benieuwd naar een nieuwe kapel, waar ze vandaan komen, hoe ze er uit zien, wat ze spelen, e.d.
Alvast bedankt voor je reactie.

Maar …. aanmelden wil nog niet automatisch zeggen dat de kapel is ingeschreven door deelname aan het H.B.B.F. Wij houden o.a. rekening met diversiteit van kapellen, de verhouding tussen Eindhovense en niet-Eindhovense kapellen, het repertoire, e.d. En niet te vergeten, het aantal kapellen is aan een maximum gebonden. Anders wordt het programma te lang.

Mail naar Micheline ten Thij / Eefke Henskens:  hbbf @ live.nl